Kosova renditet e dyta për numrin e medaljeve në këtë sport në “Tokyo 2020”

0

Kosova bazuar në rezultatin e përgjithshëm në Lojërat Olimpike “Tokyo 29020” renditet e 18-ta me numrin dhe vlerën e medaljeve.

Por nëse bazhohemi në rezultatin e sporteve veç e veç, në një sport Kosova renditet e dyta.

Bëhet fjalë për sportin e xhudosë, ku e para renditet Japonia me 8 medalje të arta, 1 të argjendtë e 1 të bronztë, e dyta Kosova me 2 të arta, ndërdsa e treta Franca me 1 medalje të artë, 3 të argjendta e 1 të bronztë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here