Kosova bëhet me pikë doganore në Durrës

0

Sot në portin e Durrësit mbahet ceremonia e fillimit të punës së Doganës së Kosovës në Port.

Në këtë ceremoni marrin pjesë: Fatmir Limaj Zv.kryeministër njëheri koordinator kombëtar  i dy qeverive, Bedri Hamza Ministër i Finacave dhe Bahri Berisha Drejtor i Doganës së Kosovës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here