Korsi e veqantë për përdoruesit e telefonave

0

Këmbësorët me telefona smartphone në duar, të cilët surfojnë dhe shkruajnë sms rrugës, bartin rrezikun e lëndimit dhe është bërë një problem për sigurinë e tyre dhe sigurinë e këmbësorëve të tjerë, po edhe janë dëmtuar disa kompani telefonike.

Për shembull, kompania Mlab në Belgjikë (prodhues i telefonave), ka riparuar për një ditë 35.000 telefona për klientët e saj, shumica e tyre janë prishur nga “përplasja” me këmbësorët e tjerë.

Prandaj, me iniciativën e Mlab, në Antwerp janë tërhequr vija të bardha në zonat e këmbësorëve, të cilat shënuan një korsi të veçantë për ata që më parë do të shikojnë në telefonat e tyre se sa të jenë të kujdesshëm që të  mos përplasen në ndonjë shtyllë telefonike, apo edhe më keq.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here