Konferencë për rolin e gruas, asnjë grua e pranishme

0

Në Arabinë Saudite është mbajtur një konferencë për gruan dhe rolin e saj në shoqëri, por aty nuk ka qenë asnjë grua. Në bazë të fotografisë së publikuar në Huffington Post shihet se të gjithë të pranishmit kanë qenë burra. Në shumë vende të botës arabe, për shkak të religjionit, gruaja vazhdon të jetë larg trajtimit të barabartë me burrin.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here