Komuna e Rahovecit shpërndanë 130 pako për familjet në nevojë

0

Në nderë të festës së Fiter Bajramit, komuna e Rahovecit përkatësisht Drejtoria për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, ka bërë sot shpërndarjen e 130 pakove ushqimore për familjet me nevojë në komunën e Rahovecit.

Sipas Munib Durgutit, drejtor i Drejtorisë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale në komunën e Rahovecit, deri të përzgjedhja e familjeve ka ardhur pasi që është formuar komisioni i veçantë për përzgjedhjen e familjeve me nevojë.”

20 pako u janë ndër shoqatës së OVL e UÇK-së për anëtarët e saj me nevojë, 20 pako u janë ndarë shoqatës së pensionistëve për anëtarët e tyre me nevojë 5 pako për shoqatën e të verbërve, 31 për nënat vet ushqyese, mbajtëse të familjeve si dhe për rastet tjera sociale të cilat janë identifikuar nga komisioni i formuar nga drejtoria për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale “ tha drejtori Durgututi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here