Komplet familja Kurti në ekspozitën e Vetëvendosjes (foto)

0

Ish-lideri dhe bashkëthemeluesi i Lëvizjes Vetëvendosje është parë të merrë pjesë në ekspozitën e organizuar nga Lëvizja Vetëvendosje me rastin e përvjetorit të dhjetë të kësaj lëvizje

Kurti kësaj here është parëë në shoqëri të gruas dhe vajzës së tij të porsalindur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here