Kompania ajrore turke Turkish Airlines rekomandon pilotët beqarë të martohen

0

Kompania turke Turkish Airlines rekomandon pilotët beçarë që të martohen sa më shpejtë.Arsyeja e kësaj kërkese vjen duke u bazuar në ngjarjen e rrëzimit të aeroplanit të aviokompanisë Germanwings,shkaku i problemeve   psikologjike që ndihmës piloti kishte.”Mendojmë që aksidenti arriti shkaku që ndihmës piloti kishte probleme me të dashurën e tij dhe nuk arriti ta kontrollonte gjendjen e tij psikologjike”.-ka thënë Temel Kötil,për shtypin turk.Mënyra e jetës së pilotëve,femra ose mashkuj,është shumë me rëndësi dhe ka rëndësi edhe psikologjike,andaj ne i rekomandojmë që të martohen ata pilotë ose pilote që nuk janë martuar”-ka thënë Kötil në emër të Kompanisë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here