Komisioni për verifikim të veteranëve të UÇK-së publikon listat e Zonës së Dukagjinit

0

Komisioni për verifikim të veteranëve të UÇK-së ka publikuar sot listat e dëshmorëve, veteranëve, invalidëve dhe të gjithë pjesëmarrësve të luftës për Zonën e Dukagjinit. Në faqen zyrtare të Komisionit janë publikuar listat e tetë brigadave të kësaj zone, komandës kryesore dhe shtabeve lokale. Në këtë zonë statusi i veteranit të luftës u është njohur 5 mijë e 430 personave.

Mësohet se kanë mbetur ende pa u publikuar listat e Zonës së Drenicës dhe besohet se ato do të bëhen publike më datën 9 prill 2015 (nesër)

Më poshtë japim linkun e faqes kryesore dhe poashtu për lehtësim edhe linkun ndaras për çdo brigadë:

Linku kryesor:

http://komveterani.net/?page=1%2C104

Linku i veçantë për secilën Brigadë dhe Shtabet Lokale:

Brigada 131 “Jusuf Gërvalla”:ttp://komveterani.net/?page=1,106

Brigada 132 “Myrtë Zeneli”:http://komveterani.net/?page=1,107

Brigada 133:”Adrian Krasniqi”:http://komveterani.net/?page=1,108

Brigada 134 “Bedri Shala”:http://komveterani.net/?page=1,109

Brigada 135 “Agim Zeneli”:http://komveterani.net/?page=1,110

Brigada 136 “Rugova”:http://komveterani.net/?page=1,111

Brigada 137 “http://komveterani.net/?page=1,112

Brigada 138 “Agim Ramadani”:http://komveterani.net/?page=1,113

 

 

 

 

 

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here