Komandant Malisheva dhe Ramush Haradinaj bashk

0

Te “Veteranët e UÇK-së” sot është publikuar një fotografi e dy luftëtarëve të lirisë, Muhamet Krasniqit-Komandant Malishevës dhe Ramush Haradinajt.

“Komandant MALISHEVA
Gjeneral RAMUSH HARADINAJ
Respekt për Trimat e UÇK-së”, janë fjalët e legjendës që e përshkruan fotografinë.

Komandant Malisheva aktualisht gjendet në burg në Maqedoni, si njëri nga protogonistët e Betejës së Kumanovës të muajit maj të këtij viti, ndërkaq Ramush Haradinaj, po vepron nga opozita në politikën kosovare, si deputet në Kuvendin e Kosovës dhe si kryetar partie(AAK).

Të dy ata njihen si luftëtar të devotshëm të luftës për liri, që vijnë edhe nga familje të cilat janë sakrifikuar për lirinë e atdheut.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here