Komandant Malisheva bashkë me dëshmorët Mirsad Ndrecaj dhe Beg Rizaj

0

Muhamet Krasniqi i njohur nga lufta në Maqedoni si Komandant Malisheva, Mirsad Ndrecaj dhe Beg Rizaj, shihen në këtë fotografi. Komandant Malisheva aktualisht është në një nga burgjet e Maqedonisë, ndërsa Rizaj dhe Ndrecaj ishin vrarë ditë më parë në një ballafaqim të armatosur me Policinë e Maqedonisë. Në fotografi është edhe një shok tjetër i tyre.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here