Kjo shqiptare është 115 vjeçe

0

Edhe në Shqipëri kemi rekorde të jetëgjatësisë.

E tillë është edhe kjo grua nga Mirdita që pas pak ditësh bën jo pak por 115 vite.

Ajo ka lindur fiks në vitin 1900, ndërsa tani do të festojë ditëlindjen.

“Gjele Mhilli nga Mirdita më 9 Mars i mbush 115 vjet, urime dhe jetë të gjatë”, shkruajnë miqtë dhe të afërmit për të moshuarën e cila jeton dhe gëzon shëndet të plotë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here