Kjo pamje e Beratit i pëlqen Boston Glob-it, e radhit në mesin e vendeve që duhet vizituar

0

Vera është ndër stinët më të preferuara pasi të që të gjithë thuajse i duan qytetet e bukura të nxehta, dhe bregdetin. Boston Globe, e ka përpiluar një listë me vendet më të mira që duhet vizituar gjatë vitit 2016, dhe mes tyre është edhe qyteti i Beratit nga Shqipëria.

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here