Kjo është uniforma e re e Policisë së Kosovës

0

Policia e Kosovës sot ne ora 12:00 do të organizojë ceremoni me rastin e diplomimit të gjeneratës së 52-të të kadetëve të Policisë së Kosovës.

Me këtë rast prezantohet edhe uniforma e re e Policisë së Kosovës.

Kjo ceremoni organizohet nga policia dhe Akademia e Kosovës për Siguri Publike, ku pritet të marrin pjesë përfaqësues të lartë nga institucionet vendore dhe ndërkombëtare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here