Ky është revolveri i Isa Boletinit

0

Muzeu Historik Kombëtar në Tiranë, nëpërmjet faqes së saj zyrtare ka kujtuar për ata që nuk e kanë ditur se në këtë Muze gjenden gjësende që i kanë takuar heroit, Isa Boletini.

Një orë xhepi, një pipë duhani, një xhamadan dhe një revolver janë pjesë e koleksionit të këtij muzeu, që nëpërmjet këtij njoftimi ka bërë të ditur se secili nga këto objekte ka përshkrimin dhe historinë e saj duke specifikuar më pas se këto gjësende të Isa Boletinit janë të vendosura në Pavionet e Muzeut Historik Kombëtar./Kultplus.

xhamadani


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here