Kjo është harta e Shqipërisë së vërtetë sipas gjeografit të parë të Kosovës

0

Kjo është harta e Shqipërisë së vërtetë, sipas politologut Fatlum Sadiku, e punuar prej Prof. Dr. Ahmet Gashit, gjeografit të parë të Kosovës dhe drejtorit të fundit të Gjimnazit “Sami Frasheri” të Prishtinës me 1941. Për herë të parë këtu e gjejme të inkorporuar edhe Sanxhakun në pretendimet shqiptare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here