Kjo është gjendja e “autobusit të vdekjes”, pas aksidentit në Kroaci

0

Ky është autobusi i aksidentit që ndodhi të dielën në mëngjes në autostradën A3 afër Sllavonski Brodit.

“Autobusi është në gjendje shumë të keqe, dhe sipas pamjes së autobusit, fatkeqësisht mund të kishte më shumë viktima”, shkruan media regjionale kroate “sbonline”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here