Kjo është familja që pësoi dje në tragjedi në fshatin Trazegnies të Belgjikës

0

Ja,kjo është familja që pësoi dje në tragjedinë e Trazegnies së Belgjikës.Portali Online njoftoi hollësisht për rastin (portalionline.com/?p=18279).Sot mediat belge kanë nxjerrë edhe fotot e familjes që pësuan në tragjedi.

Të kujtojmë se nga 6 anëtarë të familjes vetëm një fëmijë 5 vjeçar ka shpëtuar dhe bëhet me dije se djaloshi 5 vjeçar gjendet në spital në gjendje jo të mirë shëndetësore.

1480347861_B975865269Z.1_20150621114923_000_GRE4NIDOK.1-0

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here