Kjo është dizajnerja e re dhe premtuese nga Prishtina, Imranë Uka

0

Imranë Uka, është emri i dizajneres së re. Ajo ka startuar vetë në punën e saj, meqë paraprakisht kishte një përvojë, të cilën e kishte fituar me dizajnerë të njohur në vend, në mesin e ture edhe me Blerina Kllokoqi-Rugovën. Uka është është duke punuar për të bërë një koleksion të saj sa më shpejt e i cili thotë ajo do të jetë i ndërlidhur me plazhin. Njohës të dizajnit dhe të modës thonë se Uka është një emër premtues në këtë fushë. Uka është e lindur në Vushtrri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here