Kim Kardashian pohon se bënë seks 500 herë në ditë

0

Kim Kardashian ka pohuar se ka seks 500 herë në ditë me bashkshortin Kanye derisa e dëshpëruar tenton të mbesë shtatzënë. Nëna e një fëmije është aq e etur për të patur edhe një bebe sa që ajo dhe burri i saj Kanye kanë qenë shumë të zënë në dhomën e fjetjes. Kim e cila aktualisht ndodhet në Paris ka thënë se “është më sfiduese të mbetesh shtatzënë për herë të dytë”. “Kur ju nuk jeni duke planifikuar atë, ajo ndodh. Kjo është vetëm si punon Perëndia, kur ju doni, shkon aq keq, ajo nuk ndodhë”, ka thënë ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here