Këto vende do të mbesin pa rrymë nesër

0

KEDS-i, njofton se nesër nuk do të ketë energji elektrike në disa zona të Kosovës. Shkak për ndërprerjen e energjisë elektrike do të jetë mirëmbajtja e rrjetit

Lexon njoftimin e plotë të KEDS-it:

Ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit

I

KEDS SH. A. njofton se më 28.01.2016 ( e enjte ) në TS 35/10 kV Gjakova 1 do të shkyçet:

Dalja 10 kV – Ponosheci prej orës 11:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Meja, Rrypaj, Rracaj, Dallashaj, Sheremet, Korenice, Guskë, Devë, Duzhnje, Babaj, Bokes, Nec, Ramoc, Shishman, Smolice, Popoc, Ponoshec, Morinë dhe Orize.

Dalja 10 kV – Dobrosh prej orës 12:00 deri në orën 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hotel Europa, Pacaj, Dobroshi, Nivokazi, Brovina, Molliqi, Botusha, Berjahu, Stublla, Osek Hyla (një pjesë).

Dalja 10 kV – Piskota prej orës 13:00 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Piskota, Lagjja Dardania (një pjesë).

Dalja 10 kV – Skivjan prej orës 14:00 deri në ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Skivjani, Planqori, Hereq, Dujake, Firaj, Dobrixhe, Novoselle e Epërme, Novoselle e Ulët, Bitesh, Palabardh dhe Janosh.

Shkyçja bëhet për shkak të punimeve nga ana e ekipeve të KEDS-it, shqyrtimi i matjeve.

II

Më 30.01.2016 ( e shtunë ) në TS 35/10 kV Gjakova III do të shkyçet:  Dalja 10 kV Elektrokosova prej orës 08:00 deri në orën 11:00 dhe prej orës 14:00 deri në orën 17:00  Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Mbretëresha Teutë, Nënë Tereza, Musa Zajmi, Ferhat Binishi, Selman Riz dhe Naum Veqilharxhi.

Shkyçja bëhet për shkak të punimeve nga ana e nënkontraktorit të KEDS-it, Projekti i KEDS-it.

III

Më 28.01.2016 ( e enjte ) në TS 35/10 kV Ferizaj II do të shkyçet:

Dalja 10 kV Sillosi nga ora 13:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rahovica, Sazlia, Softaj, Pojata, Talinoc i Muhaxherëve, Fusha e Madhe dhe rr. Driton Islami.

Shkyçja bëhet për shkak të kyçjes së transformatorit të ri në tension.

IV

Më 28.01.2016 në NS 35/10 kV Mitrovicë II do të shkyçet:

Dalja 10 kV Ilirida prej orës 09:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Mujë Hasani, Berdi Hasanaj, Musa Hoti, MujëKrasniqi, Shaban Polluzha, Rifat Vidishiqi, Jakup Ceraja, Parisi, Sabedin Prekazi, Remzi Durmishi, Eset Ymeri, Maxhistrala Adriatiku, Fadil Franca, Muesine Kokollari, Agim Ramadani, Sali Sejdiu, Selam Vokshi dhe Nermin Vlora.

Arsyeja: Punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe i përçuesit ).

V

Më 28.01.2016 në NS 110/10kV Kamenicë do të shkyçet:

Dalja 10 kV Ropotova prej orës 09:30 deri në orën 16:00. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Ropotova, Drenovci 1, Drenovci 2, Ropotova 1, Ropotova 2, Ranilluku, Petrovci, Busavata, Rajanovci, Odevci dhe Ligonovci.

Arsyeja e shkyçjes: Punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe konzollave ).

VI

Më 28.01.2016, në NS 35/10 kV Mitrovicë II do të shkyçet:

Dalja 10 kV Shipoli prej orës 09:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: e Muhaxhirëve, Safet Ajeti, Bekim Doroci, Arta Bubulina, Bajo Topolli dhe fshatrat: Shipol, Vaganicë, Vërrnicë, Pirqë dhe Frashër i Vogël.

Arsyeja: punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe i përçuesit ).

VII

Më 28.01.2016 në NS 110/10 kV Gjakova 2 do të shkyçet:  Dalja 10 kV Ura e Terzive prej orës 09:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kushavec, Ujëz, Fshaj, Rugovë, Muhadër dhe Smaq 2.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe i përçuesit.

VIII

Më 28.01.20156 në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet: Dalja 10 kV Peqani prej orës 09:30 deri 16:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Peqan,Sllapuzhan, Bllacë , Duhel,Nishor , Kosterrc , Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan , N.T.P.Kroni Bllace, Pompat e benzinës (Bes co etj) Arsyeja: punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe i përçuesit )

IX

Më 28.01.2016 në NS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet:

Dalja 10 kV Gaçka nga ora 09:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Greme, Gaqke, Burrnik, Kashtanevë, Baincë, Semajë, Sllatinë dhe Prushaj. Arsyeja: punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe i përçuesit ).

X

Më 28.01.2016, ne NS 220/35/10 kV Podujeve do të shkyçet:

Dalja 10 kV Letanci prej orës 09:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obranxh, Peran, Bajqinë, Bradash, Katunishtë, Lepajë, Dobratin, Revuq dhe Pakashticë.

Arsyeja: punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe i përçuesit ).

XI

Më 28.01.2016 në NS 110/10 kV Istog (Burimi) do të shkyçet:

Dalja 10 kV Istogu 2 prej orës 14:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë qyteti i Istogut: Qendra, Policia, Spitali dhe Komuna.

Arsyeja: punime në LP 10 kV, kyçja e TS 10/0.4 kV në bazë të pëlqimit elektroenergjetik.

XII

Më 28.01.2016, në NS 35/10 kV Mitrovicë II do të shkyçet:

Dalja 10 kV Kçiçi prej orës 08:00 deri në orën 08:20.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kqiqi, Shupkovci, Zasellë dhe Smrekonica.

Arsyeja: Punimi në LP 10 kV nga ana e nenkontraktorit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here