Këto janë mjetet me të cilat torturoheshin shqiptarët në vitin 1999 (Video)

0

Këto janë pamje ekskluzive të Stacionit të Policisë serbe në Prishtinë, të xhiruara në vitin 1999. Materialet i tregojnë pjesët e ndryshme të ndërtesës së stacionit, ku mund të shihen edhe gjëra si thika, shkopinj bejsbolli dhe mjete të forta, të cilat përdoreshin për torturimin dhe keqtrajtimin e të paraburgosurve shqiptarë. Këto pamje të Nexhmie Kllokoqit publikohen për herë të parë në Klan Kosova.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here