Këto janë emrat e 3 prej 5 policëve të vrarë sot në Kumanovë

0

Bëhen të ditur emrat e 3 prej 5 policëve të vrarë në konfliktin e sotëm në Kumanovë.
Sasho Samoilovski (32) nga Tetova, Zharko Kuzmanovski (32) nga fshati Bërvenic dhe Nenad Serafimovski (28)nga fshati Zubovc (komuna e Vrapçishtit) janë tre policët identiteti i të cilëve deri më tash bëhet i ditur.
Mediumet lajmërojnë edhe për dy policë tjerë të vrarë. Njëri prej tyre është nga Gostivari kurse tjetri nga Shtipi.
/tetova1/

Në të majt polici i vrarë nga Tetova (Sasho Samoilovski)  kurse në të djatht polici i vrarë nga fshati Zubovc (Nenad Serafimovski)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here