Këto janë 24 selfie-t më përveluese të fundjavës

0

Rebecca Black ka thënë dikur në mënyrë poetike: “Është fundjavë, fundjava të ndez trupin për festë”.

Dhe sigurisht ajo që e tha ishte një grua, një femër!
Por të gjithë ju që nuk keni dalë të festoni këtë fundjave, e keni një mundësi këtu: shikoni këto 24 foto selfie, që Rebecca Black do t’i pëlqejë tërësisht. Ose të paktën ne mendojmë se edhe ajo do t’i pëlqente…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here