Këta janë deputetët e PDK-së që rrëzuan themelimin e Gjykatës Speciale

0

Deputetët e PDK-së Fadil Beka, Fadil Demaku, Ganimete Musliu, Nait Hasani, Xhevahire Izmaku, Rafet Rama dhe Raif Çela kanë votuar kundër ndryshimeve kushtetuese.

Ndërsa kanë abstenuar deputetja Flora Brovina dhe Nezir Çoçaj.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here