Kështu përfundojë mbledhja e dy qeverive sot në Pejë

0

Pas përfundimit të mbledhjes së përbashkët të dy qeverive Kosovës dhe Shqipërisë, të dyja kabinetet qeveritar kanë bërë me duar shqiponjën dykrenare.

Kosova dhe Shqipëria janë pajtuar që brenda gjashtë muajve të unifikojnë doganat, të heqin tarifën e romingut në kuadër të telekomunikimt si dhe të heqin tarifat doganore.

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here