Kërcënues taman, nuk i ndalë kërcënimet as në prani të policisë  

0

 Një qytetar në Prizren e ka njoftuar Policinë e Kosovës se është është kërcënuar përmes telefonit nga një qytetar tjetër. Njësiti policor i Policisë së Kosovës ka kontaktuar me kërcënuesin por ai nuk i ka ndalë kërcënuimet edhe në prezencë të policisë. Me këtë rast kërcënuesi është arrestuar dhe me urdhër të prokurorit është dërguar prapa grilave.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here