Kërcënon me revole lodër

0

VUSHTRRI, 19 SHKURT – Në Vushtrri janë arrestuar 6 persona, pasi që ata pas një mosmarrëveshje janë përleshur në mes veti. Policia ka bërë të ditur se pas kontrollimit të personave dhe automjeteve, në njërin automjet në derën afër vozitësit është gjetur një revole ngjyrë e zezë, e cila ishte lodër e plastikës. Sipas të dyshuarve me këtë revole më herët ishte kanosur vozitësi i njërit automjet nga vozitësi i automjetit tjetër. Me urdhër te prokurorit pas intervistimit të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here