Këngëtarja nga Kosova këndon shqip në Beograd

0

Edona Reshitaj me bendin e saj ka mbajtur koncertin në Beograd në kuadër të mbrëmjes së dytë të festivalit “Mirëdita – Dobard dan!”, që mes 4 dhe 9 qershorit e prezanton kulturën kosovare në kryeqytetin serb.

Koncerti i Edona Reshitajt dhe bendit të saj u prit mirë nga të pranishmit në Sallën e Kongreseve të Komunës Hebraike në qendër të Beogradit. Edona dhe bendi kënduan këngë të njohura të muzikës së lehtë dhe qytetare shqiptare.

Image

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here