Këngëtarja Eronida Shabani me set të ri fotografish

0

Me veshje të ndryshme dhe me një shenjë në ballë alla-indiana, këngëtarja Eronida Shabani, ka realizuar një set fotografik. Ajo ka përzgedhur natyrën për transmetimin e imazheve të saj, që në fakt janë të bukura. Nuk dihet nëse fotografitë janë realizuar gjatë inçizimeve të këngës “Oh na na”, të cilën e ka paralajmëruar ditë më parë këngëtarja. Kënga e parë e Eronidës është “Party adrenalina”.

Eronida-650x650

Eronida2

Eronida3

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here