Këngëtarja Argjentina Ramosaj fejohet me Dugin

0

Këngëtarja Argjentina Ramosaj nuk është më beqare. Ajo këtë e ka bërë të ditur në profilin e saj në Instangram. Në bazë të asaj që ka shkruar ajo, çifti i ri gjendet në Tajlandë. Në fotografi shihet se si ajo ka marrë propozim të shkruar në rërë: “marry me?” (martohu me mua?). Një pyetjeje të tillë këngëtarja i është përgjigjur me: “of course i said yes” (natyrisht se i thashë po) Ramosaj nuk ka përmendur emër dhe se kush është i fejuari, por në bazë të postimit mund të kuptohet që pseudonimi i tij është Dugi. Me gjasë edhe emrin e ka Dukagjin, duke u nisur nga ajo se të gjithë Dukagjinëve u thonë shkurtimisht Duga.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here