Këngëtari Gold Ag dhe boksieri Nuri Seferi

0

Nuk dihet cili është adhurues i tjetrit, apo edhe mund të jenë të dy të njëri-tjetrit, por këngëtari Gold Ag  dhe boksieri Nuri Seferi janë shfaqur bashkë. Ajo që duket se ata janë miq.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here