Kënga ‘’Children of Kosovo’’, që rrëqethi zëmrat e miliona njerëzve në botë Video

0

16 vite me parë, pra në vitin 1999 , ku i tërë vendi po digjej flakë nga lufta , e gjithë Bota ishte solidarizuar me tragjedinë që po i ndodhtë kosovarëve. Ishte pikërisht grupi Kelly Family që publikoi këngën “Children of Kosovo”, një këngë që kishte rrëqethë miliona zëmra, si dhe kishte pushtuar majat e top-listave në shumë vende të Botës.
“Children of Kosovo” ishte njëra prej këngëve që kishte pushtuar shumicën e ekraneve të kanaleve të muzikës në Botë pas bombardimeve të Serbisë.
Kjo këngë ishte shndërruar një hit në shumicën e vendeve nëpër Botë, sidomos në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, nga vjen edhe grupi.
Por, e çuditshme është se asnjëherë Kosova nuk u kujtua për të ftuar për një koncert këtë grup, edhe pse fama e tyre është më e madhe në Europë se në SHBA.

New Born

https://www.youtube.com/watch?v=cPxJ5NDxfU8

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here