Këmbësorët, viktima të shoferëve të pakujdesshëm

0

Në fshatin Blaq të Dragashit një qytetar derisa ishte duke drejtuar veturën e tij si pasojë e mospërshtatjes së shpejtësisë së lëvizjes me kushtet e rrugës e ka goditur një këmbësor. Shoferi ishte larguar nga vendi i ngjarjes por jo që t’i shmanget përgjegjësisë. Ai me veturën e tij e kishte dërguar viktimën në tretman mjekësor. Edhe në Prizren një shofer i pakujdesshëm e ka goditur një këmbësor. Si pasojë këmbësori ka pësuar lëndime dhe është dërguar në spitalin e Prizrenit për tretman mjekësor.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here