Katër qytetarë i sulmojnë personat me të cilët u aksidentuan dhe policinë

0

Katër qytetarë nga Prishtina janë arrestuar dje pasi që gjatë një aksidenti trafiku i kanë sulmuar dy qytetarë të tjerë me të cilët janë aksidentuar dhe 3 zyrtarë policorë derisa ishin në kryerjen e detyrës. Njëri nga të të arrestuarit derisa ishte në veturë zyrtare e ka thyer xhamin e veturës. Me vendim të prokurorit të arrestuarit pas intervistimit janë dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here