Kastriot Tusha dhe “Gold Ag” këngë për Ushtrinë e Kosovës

0

Këngëtarët Kastriot Tusha dhe “Golden Ag”,  kanë lansuar një këngë për Ushtrinë e Kosovës.

Kënga ka ardhur pak pas zyrtarizimit të saj nga deputetët e Kuvendit të Kuvendi i Kosovës.

Kjo është kënga e parë që i këndohet Ushtrisë së Kosovës. 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here