Karateistët e Ferizajt kalojnë kufijtë e Kosovës

0

 

Karateistët e Klubit “Sharri” nga Ferizaj në qershor do të udhëtojnë drejt Austrisë, ndërsa në shtator për në Zvicër. Kjo për të marrë pjesë në gara ndërkombëtare të karatesë.

Ferizajasit tashmë kanë filluar përgatitjet për një gjë të tillë. Këtë klub e drejton mjeshtri ferizajs Shemsi Shaqiri, i cili është i njohur edhe në nivel Kosove po edhe pjesëmarrës në gara ndërkombëtare e i cili është trajner në këtë klub që nga viti 1997. Pos tij  në këtë klub janë edhe vëllëyërit e tjerë Afrimi dhe Qëndrimi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here