Kaplohen nga zjarri dhe dëmtohen dy shtëpi-“trashëgimi kulturore”

0

Në rrugën “Berati” në Prizren janë përfshirë nga zjarri dy shtëpi të vjetra që hyjnë në kategorinë e trashëgimisë kulturore. Njëra nga ato ka qenë pronë e një shqiptari, tjetra pronë e një turku. Njësiti i zjarrfikëseve ka dalë në vendin e ngjarjes dhe e ka lokalizuar zjarrin. Policia e Kosovës ka njoftuar sot se përveç dëmeve materiale, nuk ka patur ndonjë të lënduar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here