Kapet duke kontrabanduar edhe radiolodhje, lirohet

0

Në fshatin Rogoqicë është ndaluar një veturë civile të cilën e drejtonte një qytetar shqiptar. Gjatë kontrollit në veturën e tij, janë gjetur 442.50 kg duhan të grirë dhe dy radiolidhje. Me vendim të prokurorit malli dhe vetura janë konfiskuar dhe u janë dorëzuar në procedim të mëtutjeshëm autoriteteve doganore, ndërsa kontrabanduesi është liruar në procedurë të rregullt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here