Kanë filluar xhirimet e serialit kosovaro-belg “Tytgat Chocolat”

0

Seriali që ka për bosht dashurinë e një vajze kosovare dhe të një belgu, por që janë me aftësi të kufizuara mendohet të prezantohet në rrjetin më të madh televiziv në Belgjikë “Demensen”. Valon Nitaj nga kompania e multimedial “Tatamata”, ka thënë se në këtë serial që do të jetë në gjuhën belge ka të angazhuar edhe aktorët kosovarë: Leze Qena e Astrit Kabashi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here