Kadri Veseli del në natyrë, fascinohet

0

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka zgjedhur ditën e shtunë për të dalë pak në natyrë. Në një postim që e ka bërë në rrjetin social Facebook, ai është shprehur i fascinuar nga përjetimet e tij. “Lartësitë e Kosovës janë një mrekulli e vërtetë e natyrës. Një vend ideal i relaksimit shpirtëror. Kosova jonë e dashur ka një reliev ku ngrohtësia e fushave dhe freskia e lartësive malore i ngjajnë një harmonie pothuajse poetike”, ka shkruar ai

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here