Ka vdekur veterani i UÇK-së, Avdullah Bekolli, varroset sot në ora 15:00 në Marali të Malishevës

0

Sot në Marali të Malishevës në moshën 58 vjeçare ka vdekur veterani i UÇK-së, Avdullah Bekolli.

Njoftimin për vdekjen e tij e ka dhënë i vëllai, hoxha i njohur nga Maralia, poashtu veteran i UÇK-së, Fetah Bekolli.

“Te Zotit jemi,dhe me siguri te Ai,do te kthehemi.
Njoftojme familjaret,miqte,shoket se sot ne moshen 58 vjeqare papritmas ndrroje jete,vellau yne Avdullah Bekolli(veteran i UÇK-s)
Varrimi do te behet sot,me 04 Janar 2019 ne ora 15, ne varrezat e fshatit Marali,Komuna e Malisheves. ” ka njoftuar ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here