Ka vdekur poeti Gani Xhafolli

0

Sot në moshën 70 vjeçare vdiq poeti e shkrimtari Gani Xhafolli. Gani Xhaholli u lind në fshatin Drenovc afër Prishtinës në vitin 1945. I ndjeri punoi redaktor i programit për fëmijë në Televizionin e Prishtinës dhe drejtoi revistën “Zanore”. Ka botuar disa përmbledhje me poezi dhe romane për fëmijë, si:

“Te porta e edhave”,

“Zog shiu”,

“Vjershën s’e zë gjumi”,

Shtëpia me kulm teposhtë”,

“Po”,

“Të dua”,

“Në gojë të gjarprit”,

“Princesha që fluturon”,

“Zgjedhje” etj.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here