Ka ngrirë Liqeni i Badovcit

0

Gjatë ditëve të fundit mosndalja e të reshurave të borës ka bërë që pjesëmarrësit në komunikacion por edhe këmbësorët të kenë probleme në qarkullim.

Reshjet e pandalshme të borës dhe rënia drastike e tempraturave kanë bërë që edhe Liqeni i Badovcit të ngrijë.

S

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here