Ka eskaluar protesta në dhunë

0

Policia e Kosovës dhe protetsuesit po konfrontohen. Kjo për shkak të mosheqjes së barrikadës nga ana e Policisë pas ultimatumit prej pesëmbëdhjetë minuta të protestuesëve. Në drejtim të protestuesëve është hedhur edhe gazlotsjellës, ndërsa edhe protestuesit po hedhin gjësende të ndryshme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here