Ka eskaluar protesta e opozitës

0

Protestuesit e mbledhur sot kanë gjuajtur para pjesëtareve të Policisë së Kosovës mjete piroteknike dhe të forta. Aty është parë deputeti i Vetëvendosjes, Rexhep Selimi, duke tentuar që të ndikojë që protestuesit të ndalen.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here