Ka dhënë dorëheqje ministrja e Punëve të Brendshme të Maqedonisë, Gordana Jankulovska

0

Largimi i saj vjen pas aksionit të Policisë në Lagjen e Trimave në Kumanovë, ku u vranë 8 policë dhe 14 pjesëtarë të një grupi të armatosur. Raportohet edhe për dorëheqje të tjera në hierarkinë e MPB-së, megjithatë për të tjerët akoma nuk ka ndonjë njoftim zyrtarë. Alsat-M

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here