Justin Bieber kërkohet nga Interpoli

0

Një gjyqtar argjentinas ka lëshuar një urdhër-arresti internacional kundër këngêtarit kanadez Justin Bieber.Vendimi u lëshua si shkak i sulmit ndaj një fotografi në Buenos Aires gjatë një koncerti në vitin 2013,mësohet nga qarqet e drejtësisë.

“Ne kërkojmë arrestimin e Justin Bieberit në cilindo vend që të zihet.Ai nuk është lajmëruar në thirrjen që i është bërë dhe nga kjo arësye ne kemi lëshuar një urdhër arresti përmes Interpolit”-u deklarua nja nga bashkëpunëtoret e gjyqit Maria Soledad Nieto.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here