Julian Dedës nuk i pëlqen Big Brother

0

Një nga aktoret dhe komedianet më të famshëm në Shqipëri, Julian Deda, ka dhënë nota negative për Big Brother.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here