Jona Dërvishi: Vendimi në favor të Shqipërisë, vendim në favor të futbollit

0

Zëdhënësja e Federatës Shqiptare të Futbollit, Jona Dërvishi, nuk e ka fshehur lumturinë për vendimin e KAS-it që Shqipërisë t’i ndahen tri pikë nga ndeshja me Serbinë. “Thjesht jam shumë e lumtur që drejtësia u vendos për Shqipërine. Ky vendim në favorin tonë është vendim në favor të futbollit ndërkombëtar, sepse racizimi dhe dhuna duhen dënuar”, ka thënë ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here