Jessica Amaral, çfarë fanseje “hot” për Flamengon

0

Brazili nuk është thejsht një “fidanishte” e pashtershme për prodhimin e talenteve të futbollit, pot edhe vendi ku kanë lindur shumë nga modelet më të famshme në botë.

Ato, shpeshherë, për të fituar sa më shpejt famë bëhen fanse të skuadrave të ndryshme. Rasti që po iu paraqesim vjen nga Rio De Janiero.

Quhet Jessica Amaral dhe mbështet skuadrën e Flamengos.Në vitin 2012 ka fituar konkursin e famshëm “Bum Bum”, për fundshpinën me të bukur. Jessica mbetet ndër më të njohurat në Amerikën e Jugut, pikërisht edhe për lidhjen e saj me futbollin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here